Site Overlay

Двойно кръщене в Храм „Свети Атанасий“, гр. Варна

Знаех, че ще снимам две прекрасни деца, които щяха да бъдат кръстени в една от любимите ми църкви. Там обожавам как светлината се прокрадва, оформя и озарява ритуала. Уви, още нещо разкошно и допълващо красотата на предстоящето събитие ме изненада много – а именно, стилът, в който бяха решили да организират празника си.

Шевиците присъстваха не само в ризите на момчетата, които щяха да са главно действащи лица в моята фотоистория на тяхното кръщене, но и в роклите на майка им и на кръстницата, както и в ризата на баща им. Наистина удивителен вкус към детайла и внимание към традициите.

Нямаше как усмивките на двете прекрасни момчета да не създадат кадри, пълни с обич, смях и радост. Детските емоции винаги правят снимките ми да изглеждат истински и неподправени, каквито са самите те в своята същност. Кръщенето както може да се види и в кадрите, които ви споделям, премина прекрасно, изпълнено със семейна топлина и чувство на споделеност в празника.

Ако и на вас ви предстои да преживеете Свето Кръщение, с удоволствие бих била вашият фотограф, който да запечата моментът, който ще се превърне в любим ваш спомен. Защото фотографията е машина на времето!

Място на Кръщенето: Храм „Свети Атанасий“

Scroll Up