Site Overlay

За Мен

Добре дошли!

Щастлива съм, че четете това. Означава много за мен и щом вече сте тук, се радвам да ви се представя.

Приятно ми е, аз съм Валентина!
А ако ви е интересно, може да откриете малко повече за мен.

С десетилетие опит зад обектива, усъвършенствах знанията си и развих набито око за улавяне на красотата и емоцията в света около нас. Както казва Анри Картие-Бресон, „Илюзия е че снимките се правят с фотоапарата… те са направени с окото, сърцето и главата.” Това е философията, която ръководи работата ми като фотограф.

От пейзажи до портрети, моето портфолио показва разнообразна гама от теми, но всички те споделят обща нишка – способността да предизвиквам емоция и да разказвам история. Независимо дали става въпрос за използване на светлина, композиция или уловен момент, аз се стремя да създавам изображения, които резонират със зрителите и оставят трайно впечатление.

Но страстта ми не спира дотук. Винаги съм нащрек за нови и вълнуващи възможности да разширявам творческите си граници и да продължавам да израствам като артист. Независимо дали става въпрос за ново интересно място за разглеждане, различен тип фотография, който да опитам, или уникална концепция, на която да вдъхна живот, аз постоянно търся нови предизвикателства, за да поддържам работата си свежа и ангажираща.

Каня ви да разгледате моето портфолио и да се убедите сами в страстта и умението, които се съдържат във всяка една моя фотография. Нека работим заедно, за да уловим красотата и емоцията в живота ви.

Поздрави,
Вал

Scroll Up