Site Overlay

5 снимки, които да използвате за Коледни картички

Коледа е съвсем скоро, подаръци, опаковки, панделки, бонбони, домашни сладки, чорапчета, адвент календар, картички… СТОП! Картички.. В цялата лудница измежду пазаруване, избиране, поръчване и пандемия, сте забравили картичките. Е, не сте първите, не сте и единствените.. СПОКОЙНО!🧘‍♀️

Тази година повече от всякога имаме нужда да покажем загриженост, любов и мисъл към ближния, за това бих казала, че и картичките биха били важен елемент от празника. Ето защо, бих искала да ви предложа една интересна и лесна за изпълнение идея – 5 ваши снимки, които да използвате за Коледни картички. Можете да ги изпратите романтично по пощата(да онази, обикновената поща, която работи с марки и пликове) или пък, ако наистина сте притиснати от времето – просто по имейла или съответното чат приложение.

Защо да се занимавате да създадете подобно нещо? Сега под път и над път, и навсякъде може да се открие обикновена Коледна картичка – онлайн и офлайн. 

Помните ли като споменах, че “тази година повече от всякога имаме нужда да покажем загриженост, любов и мисъл към ближния”. Смятам, че усилието да направим снимка и да я превърнем в картичка, би дарило любов, би било мило и жестът ще събуди само усмивки. Абе, заслужава си! Сега си представихте лицето на баба си, как сияе нали?👵 Ами ето за това, опитайте!

Семеен Портрет

Момиче с очила пред коледната елха, която украсява.

Толкова банално, толкова лесно и същевременно толкова трудно. Да облечеш всички прилично, да накараш децата да не цапат дрехите преди снимката, да прекъснеш спокойствиетo на съпруга и всички да ги наредиш да позират. Често това е трудна задача, но с повече желание, малко Коледна музика, лакомства, предварително подготвени за награда и широка усмивка с търпение… Воала! 👨‍👩‍👦Семейните портрети могат да бъдат прекрасен спомен и за вас самите, не просто картичка. А ако сте избрали да си направите Коледна фотосесия, ами че вие сте свършили най-трудното, сега просто подберете подходящата снимка. 

Коледните елементи във вашия дом

Вече така и така сте си украсили, постарали сте се да е приятно за окото, избрали сте тематични сувенири, гирлянди, може би си имате дори Коледен кът с украса. Това е чудесен повод да се заиграете и да поснимате. Ако предната идея не е подходяща за картички за колеги, то тази би била и отново ще е от “личното ви творчество”. Ако имате нужда от допълнителни съвети и идеи за това какви снимки можете да направите или как точно да постигнете желания ефект, ви предлагам да надникнете тук -> “3 Вида Празнични Снимки с Коледни Лампички

Коледната Елха

Или кралицата на събитието. Няма как без нея, дори да имате малко дете, котка или нещо, което да иска да унищожи този символ на празника. Сигурна съм че всеки от вас е намерил алтернативен начин тя да присъства в дома му. Класика и уют, това дръвче винаги събужда Коледния дух и няма по Коледна картичка от такава с елха на нея.

🎄Вметка: За мен Коледната елха е приказна, заради лампичките, които светят по нея, така, че препоръчвам снимане на по-ниска осветеност, за да се види тази бляскава магия. А и ако разполагате с изкуствена елха и не е от най-сполучливите копия на истинска, при ниска осветеност това не се забелязва.

Снежни снимки

❄️Сняг на Коледа. Снежна приказка. Винаги съм се радвала много на снежна Коледа, уви рядкост… Но, ако все пак и преди това имате късмета да направите снежни снимки – снежни човеци, снежни ангели, с децата, без децата, семейни снимки, несемейни снимки…или просто снежни пейзажи. Всички биха иглеждали прекрасно като картичка. Защото това е най-приказното време от годината, а снегът придава чар към магията.

Коледни Вкуснотии 

Ах, тези домашни сладки, меденки, курабийки, погачи… всичко е толкова вкусно и красиво. Всички знаем, че вече храната се снима преди да се яде. Защо тогава да не я превърнем и в прекрасен поздрав за празниците? Храната събира хората, прави ги щастливи, радва се на социална популярност и се вписва чудесно като последен вариант за снимка, която да превърнем в картичка.

🍪Вметка: Само имайте предвид няколко вкусни курабийки да почерпите, хората, които сте впечатлили с такива Коледни картички.

Още по-специални!

Имам предложение за вас – направете Коледните си картичи още по-специални. За тези, които им се занимава, предлагам съвсем лесен и елементарен начин да завършат идеята си за картичка с няколко безплатни шаблона, в които да ги вкарат. Така можете да напишете послание и да доукрасите.

Шаблони, които може да разгледате:
https://www.canva.com/christmas-cards/templates/

Моят избор от лесни и безплатни шаблони:
https://www.canva.com/templates/EAEK3Xl8tBA-dark-green-and-brown-holidays-card/
https://www.canva.com/templates/EAEK4__uUPg-green-holidays-card/
https://www.canva.com/templates/EAEKtfNWqyo-cream-and-red-holiday-card/
https://www.canva.com/templates/EAEK5N9VQlU-white-and-gold-holidays-card/

Ето и две картичи, изработени всяка за под 5 минути от горните шаблони:

И Едно Различно Предложение

Има една част благословени хора, които нямат две леви ръце, притежават въображение и го използват, за да творят. Та, искам да ви представя един такъв човек, който също може да ви бъде от помощ в тези последни предколедни дни и да ви дари с прекрасно реализирана идея за картички – Create Love Enjoy . НО, побързайте, защото последни кутийки чакат под елхата, някой да ги пожелае и да сътвори Kоледно вълшебство.

Надявам се да съм ви дала някоя полезна идея.
Желая ви прекрасни, топли, усмихнати, уютни и семейни празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll Up