Site Overlay

Коледна Фотосесия У Дома

Всяка година по същото време…това вълшебното, пълно с уют, обич, топлина, вкусни сладки и подаръци – КОЛЕДА. Последните години е изключително разпространено да си запазите час и облечени, сресани, нахранени, спокойни и усмихнати да отидете със семейството си във фото студио, и заедно да снимате “Семейна Коледна фотосесия”. В повечето случаи това е един чудесен сценарий, който започва да се планира поне 3 месеца по-рано и да се избират фотографи и студия. Коледното настроение се надига и въодушевлението ни довежда до момента, когато часът за фотосесията е настъпил.

😫Трудностите

Трудностите по организацията да се отиде, да е съобразено със съня и храненията на малко дете, обличането, суматохата по придвижването и фактът, че го правим за няколко снимки, отказа мъжът ми от подобно нещо миналата година. А няма да се лъжем, като фотограф, който има малко дете и ще е първата Коледа с новият член на семейството, това беше важно. Реших, че това обаче не е причина да пропъдя Коледния дух и още по-малко да се лиша от възможността да запечатаме в снимки ПЪРВАТА ни Коледа като тричленно семейство.

😊Решението

И пак като фотограф, се взех в ръце и реших да направя Коледна фотосесия у дома! У дома – там, където всички се чувстваме спокойни и сигурни. Където детето е на своя територия, има всичко от което се нуждае по всяко време и не е необходимо да го обличаме, събличаме, транспортираме (имайки предвид и метеорологичните зимни условия, които са непредвидими). У дома, където елхата е украсена с нашите играчки, където лампичките са закачени по наш вкус, където са чашите ни, пълни с Коледен чай или топло мляко с какао. Там където всичко е уютно и неповторимо, защото си е нашето У ДОМА. Там, беше и нашата първа Коледна фотосесия като тричленно семейство и не мога да бъда по-благодарна на мъжа ми, който ме “накара” да направим Коледата си наша и да си я подарим в снимки.

Тази година, пак ще постъпя така и с нетърпение чакам да стане прилично време (поне началото на Ноември) за Коледна украса, за да почна да планирам какви снимки и как да си ги направим.

🎄Вашата Коледна Фотосесия

А като фотограф, който обмисляше как да започне да организира Коледни фотосесии, осъзнах, че “Коледна фотосесия у дома” е нещото, което бих предлагала.

🎁Ако и вие мислите, че бихте си подарили този вид празнични снимки, ще се радвам да се свържете с мен ТУК или директно в Messenger, и да обсъдим вашите идеи, вдъхновения и желания!

Може да запазите вашата Коледна фотосесия и тук👇

Scroll Up