Site Overlay

Как протича семейна фотосесия с мен?

Здравейте! Аз съм Валентина и с удоволствие ще ви разкажа какво можете да очаквате по време на вашата семейна фотосесия с мен.

Планиране и подготовка

Преди началото на фотосесията ще се срещнем или ще комуникираме заедно, за да обсъдим вашите желания и предпочитания. Ще изберем подходящото място и време за снимките, както и стила или темата, която бихте желали да изразите във вашите снимки.

Денят на фотосесията

На уговорения ден ще се срещнем на мястото, което сте избрали. Ще се постарая да създам уютна и приятелска атмосфера, за да се чувствате комфортно и спокойно. Това е основният ключ за постигане на естествени и красиви снимки.

Заснемане

Ще започнем с непринудени и забавни кадри, които ще ви помогнат да се отпуснете пред камерата. Ще правя както индивидуални, така и групови снимки, за да заснема всички важни емоции и моменти. Моят цел е да ви помогна да се наслаждавате на времето със семейството си.

След фотосесията

След като приключим със снимките, ще се погрижа да обработя най-добрите кадри. Вниманието към детайла е от съществено значение за мен, за да подчертая уникалността на вашето семейство. Гарантирам ви, че ще получите готовите снимки в рамките на няколко дни.

Получаване на снимките

Вашите снимки ще бъдат предоставени в дигитален формат с висока резолюция. Така вие и вашето семейство ще можете да ги изтеглите, споделите с близките си или да ги отпечатате, за да запазите спомените си дълго време.

Защо да изберете мен?

Работя с любов към детайла и страст към фотографията. Моят цел е да създам неповторими спомени, които ще бъдат ценни за вас и вашето семейство. Свържете се с мен днес, за да планираме вашата уникална семейна фотосесия!

Телефон: 0889395059
Messenger: Валентина Василева

Ще бъде удоволствие да ви помогна да запечатате специалните моменти в живота ви с неповторими и емоционални кадри.

Scroll Up