Site Overlay

Коледни Фотосесии 2023

Празниците са далеко, но времето лети бързо и неусетно, а Коледа често изисква добра планировка и организация. Та за това и тази година от Октомври започнах да мисля за това как да направя Коледни фотосесии. Някои от вас знаят, че предните две години с удоволствие запечатвах вашите празнични моменти в уюта на вашите домове. А вие бяхте изключително мили и гостоприемни, което направи и моите празници много по-топли, благодаря ви!

Коледа У Дома

Тази година дълго мислих дали отново да планирам време за “Коледа У Дома” и след като направих кратко проучване сред хората които ме следват в социалните мрежи, се оказа, че има желаещи да се възползват, така че ДА! И тази година ще имате възможност за снимки Коледа У Дома, този път обаче планирам да запиша максимум 5 на брой фотосесии от този тип, за да имам време за нещото, което е ново и вълнуващо за мен, а надявам се интересно и желано от вас. А именно – “Коледна Фотоистория в Студио”.

Коледна Фотоистория в Студио

С радост ви споделям, че тази година мога да ви предложа Коледна фотосесия в прекрасното Photography Studio 23 . Тук може да разгледате 2 от трите декора, които са на разположение на мен и на вас 🙂 *Третият декор ще ви покажа след 16.10.2023, но за него имайте предвид, че ще е светъл, неутрален, в топла бяла гама, с елементи в бели и светли нюанси на бежово, с малки червени и дървени акценти.

Облекло

За да станат вашите снимки прекрасни не само прекрасния декор ще свърши тази работа. Най-важното е да носите усмивките и Коледното си настроение . В допълнение е добре да съобразите вашето облекло за снимките. Мога да ви препоръчам следните цветове, които да присъстват в избора ви на празнично облекло:

 • За червения фон: бяло-бежовата гама, златисто, сребро, сиво, черно
 •  За черния фон: тъмно зелено, светло кафяво, червено, бордо
 •  За неутралния фон: тъмно зелено, светло кафяво, червено, бордо, сребристо, черно, кафяво

Моля имайте предвид, че десени с райе, големи фигури, щампи, ярки и разнородни цветове, са трудно пасващи за една хармонична снимка и призовавам да ги избягвате. Все пак усмивките и емоциите ви са това, което ще заснемем и нека те бъдат най-големият акцент в кадрите!

В студиото можете да се снимате боси или с чисти обувки. А ако решите да сте по пижама, стига тя да е в подходящата тоналност нямам нищо против!

Цени

Коледа У Дома

 • Време на снимки: до 1 час
 •  Цена: 180 лв* / Капаро при запазен час: 70лв.
 •  Получавате всички хубави снимки
 •  Срок на издаване до 10 дни.
 •  Получавате снимките в оналйн галерия, в размер, подходящ за социалните мрежи и по имейл с линк за изтегляне – в по-голям размер. (линкът е валиден до 7 дни след изпращането)
 • Може да се запознаете и изберете кога тук – КОЛЕДЕН ГРАФИК  – Възможност за “Коледа У Дома”сесии – Избирате си свободен час и се свързвате с мен – 0889395059 или ми пишете ТУК.

Коледна Фотоистория в Студио

 • Време на снимки: до 1 час (Моля не закъснявайте/подранявайте за своя час
 •  Цена: 150лв* / Капаро при запазен час: 50лв.
 •  Получавате всички хубави снимки.
 •  Получавате снимките в оналйн галерия, в размер, подходящ за социалните мрежи и по имейл с линк за изтегляне – в по-голям размер (линкът е валиден до 7 дни след изпращането)

*Ако вече сме снимали заедно, имате право на специална отстъпка.

График на Фотосесиите в Студио

Графикът за снимки във фотостудиото с актуалните свободни часове може да видите тук:

КОЛЕДЕН ГРАФИК  – Избирате си свободен час и се свързвате с мен – 0889395059 или ми пишете ТУК.

Къде се намира фотостудиото ?

Студиото има удобна локация – намира се срещу резиденция Евксиноград, в близост до бензиностанция ЕКО. Има безплатен паркинг за тези от вас, които ще са с автомобил. Можете да използвате градски транспорт – автобусни линии 9, 31А, 109 и 409. По-подробен ориентир може да направим ден преди вашата сесия на лично.

Важно е да знаете

Най-добрите кадри ще бъдат използвани за презентиране на фотографската ми работа в социалните мрежи и на сайта ми без изричното разрешение на сниманите и без допълнителна компенсация за това.

При изискване за конфиденциалност (ограничаване на публикуването и използването на кадрите по гореописаните начини) към настоящите цени се добавя 30% от стойността, като това следва да бъде включено в предварителното обсъждане на ангажимента.

Суровите кадри (raw формат) се пазят 2 седмици след ангажимента, след което се изтриват. Готовите кадри (предадените на клиента) се пазят 2 месеца след ангажимента.

Очаквам ви с нетърпение да запечатаме вашата Коледа в приказни кадри!

Scroll Up