Site Overlay

“Напиши нова история тази година” 2023

Тази година една от налудничевите ми идеи видя бял свят… рядко се случва нещо подобно 🙂 Имам навика да събирам настроенията си в снимки, а често те са обрързани и с годишните времена, като всеки месец носи своя мирис, вкус и темперамент.

ТА, върнах се назад в снимките си и потърсих онези, които много ясно изразяват усещането на всеки един месец от годината. Трябваха ми 12 снимки, които като ги погледна, да ме карат да се чувствам, че е точно този месец… Да усетя свежестта на Март, дъха на Април, мириса на морето през Юни, лежерността на Август и празничния Декември… и така за всеки един.

Открих тези снимки и си ги събрах в папка, а най-логичното им продължение беше да си сътворя и календар, който да ги съдържа и да стои на бюрото ми. Даже му измислих и име – “Календар на месечния Mood”. И това успях да се организирам да направя, макар и да ми беше адски трудно. Имайки предвид колко пъти съм се захващала да сътворявам подобни идеи в реалност и как определени пречки и липса на време винаги са ме побеждавали… този път бях заявила, че ще го направя, пък каквото ще да става.

И стана 🙂 След много чуденки и перипетии и с полезните насоки на приятел, който се занимава с такива неща, моят мини проект беше в ръцете ми и аз бях доволна, че съм победила себе си и времето.

Защо ви разказвам историята на този мой “Календар на месечния Mood” ли? Защото всеки един някога е имал или дори и сега има идеи и проекти в главата си, които биват победени от пречки и липса на време. Без значение големи, малки, свръх мащабни или просто за удоволствие. Понякога просто на инат не се отказвайте! Удоволствието да видите, това, което сте искали да направите завършено си заслужава и каквото и да е вашето начинание – струва си да го изкарате до край.

А колкото до календара…ами готов е и вече си има почитатели, които си го прибраха вкъщи, което ме кара да се чувствам още по-щастлива! Ако и на вас ви е допаднал, може да се свържете с мен директно ТУК или в Messenger.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll Up